Bremmer Juweliers

ScreenHunter_47 May. 28 16.17Beekstraat 30 8081 ED Elburg
Tel. 0525 680263
www.bremmerjuweliers.nl

Exclusieve aandacht…
Het kopen van een sieraad heeft vrijwel altijd te maken met een gebeurtenis van emotionele waarde.
Dat verdient rust en persoonlijke aandacht. In een warme, intieme sfeer biedt Bremmer Juweliers u de aandacht die nodig is voor het kiezen van een exclusief sieraad van blijvende waarde.

Is er meer te wensen?
‘We zijn continu bezig met wensen van klanten.’ Een bepaald nieuw horloge, een ring om een aanzoek mee te doen, een ketting voor een vriendin die jarig is. Zelfs door het repareren van sieraden en horloges kunnen wensen worden vervuld.

Iedereen heeft wensen, een goede gezondheid, een leuke baan, een mooie fiets. Iets heel kleins zoals een kind dat een snoepje wenst. Of een man die toch echt wenst ooit die ene mooie auto te kunnen rijden. De gever die het de ander gunt, de ontvanger die het ontzettend waardeert. Maar ook jezelf iets cadeau doen, omdat je het waard bent. Een vervulling van wensen kan heel veel blijdschap geven, een heerlijk gevoel. Rondom trouwen gaan veel wensen in vervulling; een oogverblindende jurk, een prachtige dag. Bij ons zie je de mooiste ringen die je je maar kunt wensen. Met de drie verschillende merken die we hebben, vindt iedereen zijn droomring. In de ruime winkel zijn op diverse plekken ‘intieme’ zitjes gecreëerd. Kijk voor een overzicht van onze merken op onze website. Recent nieuws vindt u op onze facebookpagina.

Wij begroeten u graag bij Bremmer Juweliers!

Deel deze pagina!