michael kors portemonnaie nike roshe run louboutin sneaker nike air presto nike sb stefan janoski max hollister berlin oakley schweiz ray ban outlet ralph lauren pullover nike presto nike air force nike air max 2016 nike air huarache damen pandora schweiz ralph lauren schweiz nike air max thea beige oakley brillen lacoste polo pandora schmuck polo ralph lauren pullover ray ban clubmaster nike roshe nike store

Nieuwsbericht

Gratis op de foto met je lief voor Valentijnsdag!

Gratis op de foto met je lief voor Valentijnsdag!

Winkel Vesting Elburg

vr 3 feb 2017

“Valentijn in Elburg”

Valentijnsdag dinsdag 14 februari 2017 – Single Nederland zit in spanning, Valentijn staat voor de deur! Reden voor de ondernemersver. W.V.E. uit Elburg om iets origineels te bedenken en de geliefden een steuntje in de rug te geven. En wat blijkt? Valentijn is ‘hot & happening’!

Op zaterdag 11 februari staat de kiekjeskar op de Vischmarkt van 12.30 tot 16.00 uur. In de kiekjeskar (een oldtimer bus) kun je gefotografeerd worden met een ‘Valentijn’ achtergrond. En om het helemaal af te maken is de kiekjeskar en de Vischmarkt helemaal in de sfeer van ‘Valentijn’ gemaakt en d.w.z. in het teken van de liefde.

Wil jij samen met of voor je geliefde op een bijzondere wijze op de foto worden gezet, kom dan op zaterdag 11 februari naar de Vischmarkt in Elburg. Jullie bepalen zelf hoe je op de foto komt en jullie kunnen de foto direct gratis meenemen. De foto’s worden na afloop op de WVE facebook pagina geplaatst (uiteraard alleen als je hiervoor toestemming hebt gegeven). Houdt daarom de Facebookpagina van de WVE in de gaten.

ScreenHunter_351 Feb. 03 15.37

Deel deze pagina!