michael kors portemonnaie nike roshe run louboutin sneaker nike air presto nike sb stefan janoski max hollister berlin oakley schweiz ray ban outlet ralph lauren pullover nike presto nike air force nike air max 2016 nike air huarache damen pandora schweiz ralph lauren schweiz nike air max thea beige oakley brillen lacoste polo pandora schmuck polo ralph lauren pullover ray ban clubmaster nike roshe nike store

Evenement

KNRM Reddingbootdag 2019
11
Mei
2019

KNRM Reddingbootdag 2019

  • Door:KNRM
  • Lokatie:Locatie KNRM havenkanaal Elburg

Open dag van de KNRM, locatie KNRM station aan het havenkanaal.

www.knrm.nl

Open dag bij KNRM. Op deze dag kunnen bezoekers kennis maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Ook in Elburg kunt u op Station Elburg kennis maken met de redders, varen met de supersnelle reddingboot de Evert Floor en schaalmodellen van verschillende schepen bewonderen. U bent van harte welkom.

In en om het station aan de J.P. Broekhovenstraat 45 in Elburg is tijdens Reddingbootdag veel te zien en te doen. Spectaculair zijn de vaartochten met de supersnelle reddingboot van het station, de Evert Floor. Normaal wordt deze bemand door mannen die in weer en wind, 365 dagen per jaar, paraat staan om kosteloos hulp en bijstand te verlenen aan mens en dier in nood. Op Reddingbootdag mag iedereen mee varen.

Verder staan bij het boothuis verschillende kramen met onder andere verkoop van KNRM artikelen, activiteiten van Scouting Elburg en informatie over Hartveilig Wonen en ACM Opleidingen. Voor de inwendige mens is er koffie, thee en limonade en er wordt vis gebakken.

Reddingbootdag is in de eerst plaats bedoeld voor de donateurs van de KNRM. Deze ‘Redders aan de Wal’ zijn onmisbaar voor de KNRM die volledig onafhankelijk opereert. Om die reden krijgen donateurs voorrang bij het varen.

Komt u zaterdag 11 mei kennis maken met de bemanning van KNRM Station Elburg? U bent van harte welkom.

Deel deze pagina!